0.00 0
Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Λογαριασμός

Δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 80€

Δώρο το γέμισμα!

Με κάθε αγορά ψαροντούφεκου με μουλινέ

Δένουμε τα λάστιχα

σε οποιαδήποτε διάταξη!
Ώρες επικοινωνίας: 09:00 - 15:00 Δευτέρα - Πέμπτη

Δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 80€

Δώρο το γέμισμα!

αγοράζοντας όπλο με μουλινέ

Δένουμε τα λάστιχα

σε οποιαδήποτε διάταξη!

Δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 80€

Δώρο το γέμισμα!

Με κάθε αγορά όπλου με μουλινέ

Δένουμε τα λάστιχα

σε οποιαδήποτε διάταξη!

Σχολεία Ελεύθερης Κατάδυσης

Μάθε τα μυστικά του υποβρύχιου ψαρέματος

Η Groupex μαζί με μια ομάδα άριστων συνεργατών σου μαθαίνει με ασφάλεια τα μυστικά του υποβρύχιου ψαρέματος μέσα από μια σειρά μαθημάτων ελεύθερης κατάδυσης και ψαροντούφεκου.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα ακολουθώντας πιστά τα πρότυπα της SSI, έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες της καταδυτικής βιομηχανίας.

Γνωρίστε τον μαγευτικό κόσμο του βυθού με ασφάλεια

Θα σε βοηθήσουμε να φτάσεις στο βάθος που επιθυμείς με ασφάλεια. Θα μάθεις πώς να κάνεις διάσωση και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, ώστε να βουτάς με το ταίρι σου με ασφάλεια. Θα σου μάθουμε πολλά μυστικά του ψαρέματος, ώστε να καταφέρεις να προσεγγίσεις κι εσύ τα θηράματα που πάντα ονειρευόσουν.

Σχολεία, σεμινάρια και ταξίδια με φουσκωτό για υποβρύχιο ψάρεμα για όλα τα επίπεδα.

Οργανώνουμε ταξίδια με φουσκωτό για εσένα και την παρέα σου ώστε να βρεθείς σε πανέμορφα νερά γεμάτα ψάρια, μακρυά από την πολυκοσμία και ταυτόχρονα θα σου μάθουμε αν το επιθυμείς πολλά πράγματα γύρω από το ψάρεμα.

Η SSI με λίγα λόγια…

Η SSI δημιουργήθηκε από το πάθος μιας παρέας δυτών που είχαν κοινό όνειρο να γνωρίσουν στον απλό κόσμο τον μαγικό υποβρύχιο κόσμο  με ασφάλεια. Από το 1970 μέχρι σήμερα η SSI έχει επεκταθεί σε 27 διεθνή γραφεία, σε 110 χώρες με εκπαιδευτικό υλικό σε 27 γλώσσες. Αντιπροσωπεύεται σε περισσότερα από 3.100 καταδυτικά κέντρα και θέρετρα. Η SSI είναι ιδρυτικό μέλος του σώματος των διεθνών προτύπων κατάδυσης στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Οι κάρτες πιστοποίησης της SSI αναγνωρίζονται σε όλο το πλανήτη, σε οποιοδήποτε μέρος και αν θελήσετε να καταδυθείτε. Απο την 1η Ιουνίου μάλιστα κατέχει και τη δημοφιλή σε όλο το κόσμο πιστοποίηση ISO.

Με την εκπαιδευτική μέθοδο της SSI στην οποία βασίζονται όλα μας τα μαθήματα θα μάθεις να βουτάς με άνεση και ασφάλεια. Αυτό απαιτεί τέσσερα βασικά στοιχεία: Σωστές γνώσεις, δεξιότητα, κατάλληλο εξοπλισμό και εμπειρία.

Ο εκπαιδευτής μας, Τόλης Αποστολάκης

Από πολύ μικρός άκουσε το κάλεσμα της θάλασσας. Σε ηλικία μόλις 10 ετών χτυπάει το πρώτο του θήραμα με ψαροτούφεκο και μαγεύεται από τον υποβρύχιο κόσμο. Στα τέλη της δεκαετίας του ΄90, έγινε μέλος του συλλόγου φίλων υποβρυχίου κυνηγιού “ΓΛΑΥΚΟΣ” όπου ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με το αγωνιστικό ψαροντούφεκο και την υποβρύχια σκοποβολή.

20 περίπου χρόνια αργότερα είναι πλέον παθιασμένος υποβρύχιος κυνηγός με άριστη γνώση στις μοντέρνες τεχνικές σύλληψης στο ανοικτό νερό. Το 2005 ξεκινάει να αρθρογραφεί συστηματικά στον ειδικό τύπο. Ταυτόχρονα γυρίζει ταινίες μικρού μήκους με θέμα το υποβρύχιο κυνήγι που γίνονται ανάρπαστες. Το 2008 ξεκινάει επαγγελματική συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στο χώρο της θάλασσας. Ο Τόλης αποφάσισε να μεταδόσει το πάθος του για το υποβρύχιο κυνήγι με ασφάλεια, έτσι πηγαίνει στην Αλικαρνασσό όπου χρίζεται επίσημα εκπαιδευτής ελεύθερης κατάδυσης και Ά βοηθειών της SSI. Παράλληλα παίρνει τα διπλώματα στις ειδικότητες FREE IMMERSION και TRAINING TECHNIQUES.

Το 2020 η αγάπη του στο υποβρύχιο κυνήγι θα του χαρίσει το Μεσογειακό ρεκόρ στο είδος “Yellowmouth Barracuda”.

Το 2021 γίνεται Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών Ελεύθερης Κατάδυσης (B.F.) και Εκπαιδευτής Υποβρύχιας Αλιείας.

Διάλεξε σχολείο για να μάθεις να καταδύεσαι με την ασφάλεια και πιστοποίηση της SSI

Επικοινωνία

Ωράριο

Η παραλαβή προϊόντων από το χώρο μας γίνεται κατόπιν συνεννόησης

Ωράριο επικοινωνίας:
09:00 - 15:00 Δευτέρα - Πέμπτη

© Groupex

Design by:
el