0.00 0
Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Λογαριασμός

Δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 80€

Δώρο το γέμισμα!

Με κάθε αγορά ψαροντούφεκου με μουλινέ

Δένουμε τα λάστιχα

σε οποιαδήποτε διάταξη!
Ώρες επικοινωνίας: 11:00 - 17:00 Δευτέρα - Πέμπτη

Δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 80€

Δώρο το γέμισμα!

αγοράζοντας όπλο με μουλινέ

Δένουμε τα λάστιχα

σε οποιαδήποτε διάταξη!

Δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 80€

Δώρο το γέμισμα!

Με κάθε αγορά όπλου με μουλινέ

Δένουμε τα λάστιχα

σε οποιαδήποτε διάταξη!

Υπηρεσίες Groupex

Στήσιμο ψαροντούφεκων, σημαδούρας,
Μετατροπές λαστιχοβόλων

Το 2018 αποφασίσαμε να "στήσουμε" τη Groupex, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που εξειδικεύεται πλήρως στο υποβρύχιο κυνήγι. Αυτό που μας έκανε να ξεχωρίσουμε είναι η παροχή υπηρεσιών, όπως το στήσιμο ψαροντούφεκου, η μετατροπή συμβατικού ψαροντούφεκου σε invert, το στήσιμο σημαδούρας κλπ.

Πλέον, έχοντας δεκάδες ευχαριστημένους ψαροκυνηγούς, τριπλασιάσαμε την δυναμική μας και μπορούμε να αποστέλλουμε άμεσα και γρήγορα!
Δες τις παροχές μας και εκμεταλλεύσου τις σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι!

Στήσιμο Σημαδούρας

Με την αγορά σημαδούρας και ενός από τα κιτ αξεσουάρ που έχουμε επιλέξει για εσάς, η Groupex σας κάνει δώρο το στήσιμο. Επιλέγοντας σημαδούρα, υπάρχει προαιρετική επιλογή ενός κιτ με αξεσουάρ που περιλαμβάνουν ελιές, ανέμη με ενισχυμένο σχοινάκι που επιπλέει και αποσπώμενο βαρίδι που θα συνδέεται με αυτήν. Εμείς σας την ετοιμάζουμε δωρεάν για να την παραλάβετε έτοιμη να φουσκώσει και να πέσει στη θάλασσα.

Στήσιμο Λαστιχοβόλου ψαροντούφεκου

Η Groupex αναλαμβάνει να στήσει το λαστιχοβόλο ψαροντούφεκό σας, οποιαδήποτε διάταξη ελαστικών και αν έχει!!

Τιμοκατάλογος

1. Μονολάστιχο με περαστό λάστιχο 4€
2. Μονολάστιχο κλειστού τύπου,
με ρακόρ και σπαστή καμπάνα
6€
3. Διλάστιχο με περαστά ελαστικά 8€
4. Κοτσιδάτο Διλάστιχο 12€
5. Roller 15€
6. Τριλάστιχο Invert Roller / Μονό Fusion 37€
7. Invert Roller με booster ή
Τετραλάστιχο Ιnvert
45€
8. Διπλό Fusion 52€
9. Τύπου Hepa 60€
  • Οι τιμές αναφέρονται στην εργασία, μαζί με τα αξεσουάρ, (σχοινιά και inserts) που θα χρειαστεί το κάθε ψαροντούφεκο.  

  • Όλα τα έτοιμα λάστιχα φεύγουν από εμάς κατόπιν αιτήματός σας στις σημειώσεις της παραγγελίας σας.

  • Όλα τα έτοιμα λάστιχα τριμάρονται από την Groupex, με απόλυτη ακρίβεια στο μήκος τους. Πρόκειται για μια χρονοβόρα εργασία που σας εγγυάται εκπληκτικό αποτέλεσμα!!  

Μετατροπή ψαροντούφεκου σε Invert

Η Groupex μετατρέπει το συμβατικό σας ψαροντούφεκο σε invert.

Δείτε αν το ψαροντούφεκό σας βρίσκεται στην λίστα που ακολουθεί. Τα ψαροντούφεκα τα χωρίζουμε σε τρεις κύριες κατηγορίες

Α. "Ευκόλως μετατρέψιμα σε Invert"

  1. Όλα τα μοντέλα MVD

  2. Όλα τα μοντέλα Bucanero

  3. Όλα τα μοντέλα Pathos εκτός από τα "Alma" και "Sniper"

  4. Όλα τα ψαροντούφεκα που έχουν στρογγυλή εσωτερική διατομή διαμέτρου φ26, βίδες λαβής από την κάτω μεριά και κάθετο μουλινέ

Το κόστος μετατροπής κυμαίνεται από 135 έως 170€. Η τιμή εξαρτάται από το μήκος του ψαροντούφεκου και το κόστος των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν.

Το κόστος της μετατροπής περιλαμβάνει: κεφαλή και τροχαλίες MVD, απαραίτητα αξεσουάρ, σχοινιά και εργασία. Σε περίπτωση που το ψαροντούφεκό σας χρειάζεται αλλαγή βέργας ή μουλινέ το κόστος αυτών είναι extra και ορίζεται από τους τιμοκαταλόγους του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Β. Monoblock κατασκευές της εταιρείας Bleutec

Lycan, Acid, Black Eyes, Raptor, King Cobra, Nemesis και Oceaborn.

Η μετατροπή στο σώμα των ψαροντούφεκων της εταιρείας Bleutec (Monoblock κατασκευή κεφαλής invert και μανιτάρια ή άγκιστρα) γίνεται από το εργαστήριο της Bleutec και η εγγύηση των ψαροντούφεκων εξακολουθεί να ισχύει. Κατόπιν, τα ψαροντούφεκα έρχονται στο εργαστήριο της Groupex και στήνονται  με επιλογή τροχαλιών ανάμεσα σε MVD, Bleutec ή Harken και τη μάρκα των ελαστικών που επιθυμεί ο πελάτης.

Το κόστος μετατροπής στα Monoblock ψαροντούφεκα της εταιρείας Bleutec κυμαίνεται από 170-200+€. Η τιμή εξαρτάται από το μήκος του ψαροντούφεκου, την επιλογή τροχαλιών και το πλήθος των ελαστικών.

Γ. Ξύλινα ψαροντούφεκα, που οι κατασκευαστές τους δεν αναλαμβάνουν την μετατροπή τους.

Το κόστος μετατροπής στα ξύλινα ψαροντούφεκα ξεκινάει από 185 ευρώ και αυξάνεται ανάλογα με το μήκος του ψαροντούφεκου, το πλήθος των ελαστικών κτλ. Όπως και στις υπόλοιπες περιπτώσεις, σαν μετατροπή ορίζεται η Μonoblock κατασκευή της κεφαλής του ψαροντούφεκου, τροχαλίες, σχοινιά, λάστιχα και εργασία.

*Ο χρόνος που θα χρειαστούμε για να μετατρέψουμε το ψαροντούφεκό σας, εξαρτάται από τον φόρτο εργασίας της εκάστοτε περιόδου και κυμαίνεται από 2-14 μέρες.

Come & Go

  1. Mας στέλνετε με γραπτό μήνυμα το ονοματεπώνυμο σας και αναφέρετε ότι έχετε να μας στείλετε κάποιο ψαροντούφεκο.

  2. Όταν σας απαντήσουμε (με τα πλήρη στοιχεία αποστολής) το στέλνετε σε εμάς από υποκατάστημα της ACS courier με χρέωση παραλήπτη.

  3. Ελέγχουμε το ψαροντούφεκό σας και σας το επιστρέφουμε με τη χρέωση που δεχτήκαμε από την courier (ειδική τιμή συνεργάτη).

*Σκοπός αυτή της υπηρεσίας είναι οι πελάτες μας να χρεωθούν όσο το δυνατόν λιγότερο για την μεταφορά του ψαροντούφεκού τους προς εμάς.
**Προσοχή! Το πακετάρισμα θα πρέπει να είναι σφιχτό, για να καταλαμβάνει όσο είναι δυνατόν μικρότερο όγκο ώστε να μην χρεώνεται περισσότερο. Το κόστος της υπηρεσίας είναι 1.60€/kg ογκομέτρησης (από την ACS) με ελάχιστη χρέωση τα 4kg δηλαδή 6.4€ που είναι και ο μέσος όγκος ενός σωστά πακεταρισμένου ψαροντούφεκου. Κάθε επιπλέον ογκομετρικό κίλο χρεώνεται με 1.6€, βάσει του τιμοκαταλόγου μας.

Επικοινωνία

Ωράριο

Η παραλαβή προϊόντων από το χώρο μας γίνεται κατόπιν συνεννόησης

Ωράριο επικοινωνίας:
11:00 - 17:00 Δευτέρα - Πέμπτη

prod cat

© Groupex

Design by:
elGreek