0.00 0
Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Λογαριασμός

Δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 80€

Δώρο το γέμισμα!

Με κάθε αγορά ψαροντούφεκου με μουλινέ

Δένουμε τα λάστιχα

σε οποιαδήποτε διάταξη!
Ώρες επικοινωνίας: 09:00 - 15:00 Δευτέρα - Πέμπτη

Δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 80€

Δώρο το γέμισμα!

αγοράζοντας όπλο με μουλινέ

Δένουμε τα λάστιχα

σε οποιαδήποτε διάταξη!

Δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 80€

Δώρο το γέμισμα!

Με κάθε αγορά όπλου με μουλινέ

Δένουμε τα λάστιχα

σε οποιαδήποτε διάταξη!

Τρόποι αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

ACS Courier (1-4 εργάσιμες)

Για παραγγελίες μέχρι 80€ (μόνο Ελλάδα) τα μεταφορικά είναι 6.5 ευρώ ανεξαρτήτως όγκου και βάρους. Δωρεάν αντικαταβολή για παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από υποκατάστημα της ACS.

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή ανεξαρτήτως όγκου και βάρους, παραγγελιών από 80-200€ (μόνο Ελλάδα) για παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από υποκατάστημα της ACS.

Δωρεάν αποστολή  ανεξαρτήτως όγκου και βάρους παραγγελιών άνω των 200€ (μόνο Ελλάδα) κατόπιν εξόφλησης  με πιστωτική κάρτα (πληρωμή μέσω STRIPE) είτε μεταφορά στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας (Εθνική Τράπεζα) για παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από υποκατάστημα της ACS.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ:

Για κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπάρχει δυνατότητα αποστολής μόνο Ψαροντούφεκων, Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ αυτών.

Τα  δέματα στέλνονται με την υπηρεσία EU Economy της ACS Courier και η χρέωση βασίζεται στον παρακάτω τιμοκατάλογο:

Για τις χώρες: Κύπρο, Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Δανία, Κροατία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία και Τσεχία το κόστος των μεταφορικών είναι 30€. Χρόνος παράδοσης 6-16 μέρες.

Για τις χώρες: Γαλλία, Ιταλία*, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μονακό, Ρουμανία και Σλοβενία το κόστος των μεταφορικών είναι 45€. Χρόνος παράδοσης 6-16 μέρες. *Για την Ιταλία δεν εξυπηρετούνται οι περιοχές Βατικανό και Αγ.Μαρίνος

Για τις χώρες: Εσθονία, Ισπανία*, Μάλτα, Πορτογαλία, Σουηδία και Φινλανδία το κόστος των μεταφορικών είναι 65€. *Για την Ισπανία δεν εξυπηρετούνται οι περιοχές Ανδόρα και Γιβραλτάρ

Ο χρόνος παράδοσης αναφέρεται στον χρόνο που χρειάζεται η παραγγελία από την στιγμή που θα φύγει από εμάς για να φτάσει στον προορισμό της. Αν πρόκειται για custom carbon ψαροντούφεκο της εταιρείας Bleutec το οποίο δεν υπάρχει σε stock, θα πρέπει να προστεθούν 6-12 μέρες για την κατασκευή του (αναλόγως το φόρτο εργασίας).

Οι παραγγελίες ξεκινάνε να εκτελούνται αφού εξοφληθούν μέσω πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Το περιεχόμενο κάθε δέματος είναι πλήρως ασφαλισμένο.

Εάν επιθυμείτε το ψαροντούφεκό να έχει κάποιο ιδιαίτερο χρώμα παραλλαγής ή στήσιμο, παρακαλούμε να το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας ή με e-mail άμεσα.

Επικοινωνία

Ωράριο

Η παραλαβή προϊόντων από το χώρο μας γίνεται κατόπιν συνεννόησης

Ωράριο επικοινωνίας:
09:00 - 15:00 Δευτέρα - Πέμπτη

© Groupex

Design by:
el